ЦСКА 1948 започва пролетния дял от шампионата с домакинство на борещия се за оцеляване Хебър. Двубоят между столичани и пазарджиклии е от 12:30 часа на стадион „Васил Левски“ в столицата, като ще може да бъде наблюдаван в ефира на DIEMA SPORT.


На Gong.bg също ще проследим най-атрактивното от сблъсъка.


Позициите на двата тима в класирането са диаметрално противоположни. „Червените“ са на трета позиция, докато „гробарите“ са предпоследни.

Отборът на Тодор Янчев трябваше да домакинства в Бистрица, но заради авария на тамошното съоръжение, срещата бе преместена от БФС на Националния стадион.

„Червените“ изпратиха подготовка със страхотни резултати, в която записаха куп победи. Тимът претърпя известен трус в началото на зимата, когато се раздели със своя наставник Любослав Пенев. На неговото място застана дългогодишният капитан на ЦСКА – Тодор Янчев.

Новакът Хебър изпрати доста слаба есен, след която събра едва 12 пункта. Единственият тим с по-малко е Спартак Варна – с 8. Наставникът на пазарджиклии Владимир Манчев на няколко пъти заяви, че очаква съставът му да има различен облик през втория дял.