Хебър посреща Арда в Пазарджик в мач от 27-я кръг на efbet Лига. Двубоят е с начален час 16:45 и може да го наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще проследи всичко най-интересно за вас около сблъсъка минута по минута.

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев взе в миналия кръг първа точка с клуба от Пазарджик и остана доволен от представянето на отбора. Въпреки това, Хебър има едва една победа в последните 13 кръга и ще преследва задължителен успех над Арда, тъй като се бори за своето оцеляване. Тимът от Пазарджик има едва два отбелязани гола в последните си пет мача.

Арда е в тежка серия от 5 поредни мача без победа, като в 4 от тях допусна и поражения. Основен проблем за отбора от Кърджали са гостуванията, като тимът има едва един успех в последните си девет мача далече от дома. Потвърджение за трудното отбелязване на попадения е и фактът, че Арда за последно е отбелязал в двубой поне два гола преди повече от месец - срещу Спартак Варна при победата с 2:0 на 6-и март. Алекс Петков до последно ще бъде под въпрос за двубоя.

Хебър има задължително нужда от трите точки в битката за оцеляване, но Арда има добра възможност да прекъсне негативната си серия от мачове без победа, като успее и да "отпуши" нападението си.

подкрепя българския спорт