Капитанът на Левски в мача срещу Берое Хали Тиам бе изключително доволен от успеха над старозагорци и поздрави тима. Това бе и по-специален мач за халфа, който напуска Левски, защото това бе и последният му мач с екипа на "сините". Той обяви, че оставя много приятели в България и, че би предпочел да остане завинаги в тима.

"Знаем, че всеки път тук е трудно. Знаехме, че ако играем заедно ще имаме повече шансове да спечелим". 

"Щастлив съм за него, дълго време не бе отбелязвал. По-доволен съм от резултата, който постигнахме. Спазихме тактическия план на треньора". 

"Всеки път, когато си говорим с момчетата, доста е трудно. Опитваме се да даваме мининмум 100 процента заради феновете. Щастливи сме, че успяхме да спечелим". 

"За мен е чест да игря с толкова млади играчи. Доскоро и аз бях същия. Надяв6ам се да се развиват и да стават още по-добри". 

"Още преди началото на двубоя си мислех, че това е последнят ми мач. Това ме докосн истински. Всичо ми е свързвано с Левски". 

"Имах по-специално отношене с арбитрите, защото често получавах жълти картони. Най-хубавите ми спомени ще са моите приятели тук. Оставям доста приятели в България, които са ми като семейство". 

"Следва футбол. Не мога да кажа къде ще продължа, защото няма нищо официлано. Доста тъжен момент, че трябва да се разделя с Левски. Бих предпочел да остана завинаги в Левски. Искам да печеля купи с тима, но понякога ситуацията е такава", заяви Тиам.