Измина и вторият кръг от efbet Лига, а в него станахме свидетели на много красиви попадения. В 8 мача паднаха 23 гола, а ние имахме трудната задача да изберем само пет от тях за традиционната класация на Gong.bg - "Гросмайсторите на efbet Лига".

Този път, като изключение, шедьоврите не са подредени. По-скоро отново ви предлагаме възможността да се насладите на запомнящите се голове. В кръга видяхме няколко ранни предложения за гол на сезона все пак, включително страничната ножица на Тобиас Хайнц (ЦСКА), снарядите на Франко Русо и Аслак фон Витри от Лудогорец. Не по-назад остават и попадения като това на Джавад ел Джемили (Левски) за 3:1 срещу Ботев Пловдив или пък това на Матеус Машадо (Локомотив Пловдив) за същия резултат срещу Локомотив София.

Разбира се, с това не приключват бижутата, на които станахме свидетели през този кръг. Трябва да споменем попадението на Стоян Стоичков (ЦСКА 1948) срещу Пирин, както и другият гол на Джавад ел Джемили срещу "канарчетата", който също бе невероятен. Тук може и да се спомене гола на Момчил Цветанов (Ботев Враца) , с който откри срещу Славия.

Насладете се още веднъж на страхотните изпълнения и преценете за себе си - кое бе най-доброто! Гледайте прикаченото видео.

подкрепя българския спорт