Приключи и четвъртият кръг в българското първенство. Изиграха се осем мача, в които паднаха 21 гола, а имаше и някои изненади. В традиционната класация на Gong.bg - “Гросмайсторите на efbet Лига“, сме отличили най-красивите попадения.

На пето място е голът на Джовани, с който Локомотив Пловдив поведе на Левски.

Четвъртата позиция в нашия лист заема попадението на Сон, който удвои преднината на Лудогорец срещу Ботев Враца, не само заради майсторския завършек, но и заради добрата комбинация на тима по левия фланг.

На почетното трето място пък е красивото изпълнение на Кирил Десподов, който получи дълъг извеждащ пас и успя да прехвърли стража на врачани, за да оформи крайното 5:0.

Станислав Иванов се заслужи второто място с невероятната си техника, която показа в мача с Ботев Пловдив. Футболистът на Арда получи в наказателното и на няколко пъти залъга защитник на „канарчетата“ преди да прати топката в мрежата.

Първенец в нашата класация е невероятният гол на Карлос Франса от пряк свободен удар срещу Пирин. Бразилецът сътвори истински шедьовър с изстрел от сериозна дистанция в сглобката.

Насладете се още веднъж изпълненията във видеото.

 

подкрепя българския спорт