31-ият кръг в efbet Лига вече е история, но вие може да се насладите още веднъж на петте най-красиви попадения от уикенда. В традиционната ни класация може да видите наистина страхотни изпълнения. 
 
На пето място се нарежда майсторският гол на Рикардиньо, с който Левски поведе с 2:1 срещу ЦСКА 1948, но в крайна сметка двубоят завърши наравно 2:2.
 
Четвъртата позиция е за Ивайло Чочев от ЦСКА 1948. Халфът откри резултата при равенството 2:2 с Левски с марково изпълнение, засичайки с глава центриране от корнер.  
 
Трети е Илкер Будинов от Пирин. Крилото влезе като резерва на почивката, но бе със съществен принос за успеха с 2:1 над Хебър. Той вкара втория гол, завършвайки с глава чудесна атака на "орлетата".
 
Втори остана Тони Тасев от Славия, който донесе трите точки на "белите" срещу Ботев Пловдив с топовен шут в близкия ъгъл.
 
Победител в класацията ни за първия кръг от плейофите е Илия Юруков. Халфът на Арда вкара третия гол за победата с 3:0 над Локомотив София с  мощен изстрел от сериозна дистанция, който влетя неспасяемо във вратата на Александър Любенов. 
 
Вижте всички голове в прикаченото видео