Измина третият кръг на efbet Лига. В него три срещи бяха отложени, но въпреки това се насладихме на страхотни голове. От тях обаче Gong.bg избра петте най-добри в традиционната ни класация - "Гросмайсторите на efbet Лига".

На пета позиция сме поставили нападателя на Крумовград Александър Колев, който се разписа във вратата на Черно море след страхотна комбинация на новаците в елита. 

Четвъртото място е за Бабакар Дион от Локомотив Пловдив. Белгиецът вкара третото попадение във вратата на Ботев Враца след отличен пас от Алфа Конте и удар от трудна позиция. 

Преди него се нарежда съотборникът му Хорхе Сегура. Защитникът реализиа с пета след центриране от корнер във вратата на врачани. 

Второто място е за Марин Петков от Левски. Националът вкара на Локомотив София с удар от точката за изпълнение на дузпа, а атаката за самия гол беше наистина страхотна. 

Победител в класацията за този кръг е Джавад Ел Джемили. Мароканецът продължава да е във вихъра си и реализира две попадения и срещу "железничарите". Ние подбрахме първия гол на нападателя, който дойде след впечатляващ диагонален пас на Андриан Краев към Уелтън, който след това комбинира с Ел Джемили, който показа невероятен контрол над топката, за да матира Бабукар Гайе. 

Вижте изпълненията в прикаченото видео.

подкрепя българския спорт