Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов смята, че тимът му е победил заслужено Славия с 2:0. Той сподели, че в тима се очаква пристигането на нов нападател.

Антон Узунов
84 снимки

„Доволен съм и смятам, че доминирахме. Имахме още ситуация, от които можехме да отбележим, но в крайна сметка Славия са добър отбор и имаха своите шансове. Ние бяхме по-добрият отбор и победихме“, каза Гонзо.

„Ако някой е получил почивка, трябва да попитате Акрапович. Влязохме в мача мотивирани и не сме мислили за Искра, мач, който ни предстои в четвъртък. Готвим се за него и е много важен, за да продължим в следващия кръг. Ако подценим всякакъв противник, независимо от качествата, които имаме, ще имаме проблеми. Смятам че треньора ще вземе мерки. В един мач всичко мое да стане. Щом са се класирали за Лига Европа, значи имат стойност. Но смятам, че ние сме по-добрия отбор“, добави още.

„Скоро очакваме да дойде още един футболист при нас – нападател. Но докато не подпише договор, няма смисъл да говорим“, каза спортният директор на „черно-белите“.