Спортният директор на Локомотив Пловдив - Георги Иванов, коментира представянето на "смърфовете". В последно време пловдивският гранд не блести с представянето си, но босът смята, че това е заради злополучното стечение на обстоятелствата. 

"Смятам, че Локомотив показва едно добро лице през сезона. Последните домакински мачове хвърлят сянка върху представянето ни, но ако погледнем генерално, Локомотив показва едно добро лице", заяви Гонзо. 

"Отборите, които играят срещу нас, са мотивирани до краен предел, играят агресивно, разучават играта ни. В крайна сметка, имахме и шансове в тези мачове. Когато водехме с няколко точки, не сме си мислили, че ще ставаме шампиони. Сега от тези равенства също не смятаме, че отборът е понижил нивото си. Стечение на обсоятелствата." 

"При всички положения вкарваме напрежение в отбора с подобни приказки. Казах го и след мача с Арда, завършил 0:0. Заявих, че е рано да говорим за каквото и да е класиране. Целта ни е да показваме добри игри, а ако играеш добре, резултатът ще дойде от само себе си." 

"Съжаляваме, че не победихме в тези мачове. Цялото треньорско ръководство искахме да спечелим тези мачове. Не гледаме другите отбори, които имат амбиции за титла или класиране в тройката. Нашата цел е колкото се може повече мачове да печелим и накрая на редовния сезон ще преценим докъде можем да стигнем", призна Гонзо. 

"Локомотив играе всеки мач за победа. Не трябва да подценяваме Левски. Това е един от грандовете в българския футбол. Убеден съм, че футболистите ще излязат мотивирани за победа." 

Легендата на Левски коментира и състоянието на "синия" клуб, който виси на ръба на оцеляването си. 

"Не съм толкова навътре в нещата в Левски, не е удачно да коментирам. Жалко е, че е в такова състояние, но като се оправят финансовите проблеми, отборът ще тръгне напред. Дотогава ще бъде трудно. Не искам да коментирам, защото не знам в детайли. Напълно нормално е, когато имаш 30 млн. задължения, да си пред фалит, но пък Левски има голяма фенска маса, която до момента помага за съществуването на отбора. Убеден съм, че тези хора ще направят всичко възможно това да не се случи", 

"Ще направим всичко възможно. Смятам, че футболистите натрупаха опит и дано има и трета", завърши Георги Иванов. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.