Уелтън постоянно е спряган за трансфер в Турция, но Рикардиньо може да го изпревари и да се озове по-рано там, пише „Мач Телеграф“. Нападателят почти не се забелязва, но пък впечатлява с визитката си, в която до този момент има 4 гола в 6 мача и 1 асистенция за Уелтън при успеха над Пирин Благоевград с 2:0.

start-photo.bg
100 снимки

Бившият футболист на Гремио пропусна домакинството на Локомотив София, в което „сините“ записаха най-голямата си победа – 6:0. След това му бе дадена почивка след реванша с Айнтрахт Франкфурт от плейофите на турнира Лига на конференциите и не излезе срещу Хебър Пазарджик. Причината е, че се завърна с рана на главата от двубоя в Германия.

Рикардиньо дойде на „Герена“ през зимата, но това не му попречи да се превърна в голмайстор номер 1 в отбора. Неслучайно Николай Костов обяви, че той е една от най-важните фигури в тима, защото не спирал да пресира защитата на съперника. „Сините“ успяха да го вземат изгодно от Гремио, но пък тимът от Порту Алегре се надява на сериозен процент при следваща продажба.