Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира последните събития, случили се в клуба. Той разясни защо се е стигнало до раздялата първо с Красимир Петров, а след това и с Росен Кирилов. Освен това шефът подчерта, че ще се търси български специалист за в бъдеще, но със сигурност няма да се прибързва в избора.

"В световния футбол това е нещо напълно нормално. Когато клубът и треньорът имат различни виждания, нормално да има промяна. При нас стана неприятно това, че в доста кратък период направихме смяна. Първо Краси Петров, после Росен. В крайна сметка това е част от футбола. Ще се опитаме да върим напред", започна той.

"Със сигурност не е най-оптималното за футболистите. Така се получи, че смяната бе наложителна. Резултатите не са толкова от значение. Просто визията за клуба, начина на работа. Имахме различия. Благодарим на Росен. Оставаме с приятелски взаимоотношения", продължи Гьонов.

"Единствената яснота е, че не искаме да прибързваме. Не е казано, че веднага трябва да търсим треньор. Ако трябва и сегашните помощници ще довършат шампионата. Ще търсим правилния човек, който да влезе, за да вървим напред. Преди всичко трябва да е готов да залага на младите, да рискува, да има атрактивен и атакуващ футбол. Нашата идея и визия е да бъдем иновативни и да развиваме под различни форми футболистите", допълни доректорът.

"На този етеап само Мартин Камбуров не е бил доволен. С него се разбрахме. И него го разбирам. Той е на 40 години. Голям голмайстор, име. Може би този тип работа не му допада. Пожелавам му да достигне рекорда, който гони", каза още шефът в столичния клуб.

"Вярваме в българския ген. Искаме да даваме шанс на българите и да ги развиваме. Това го показваме от ден едно. И занапред на този етап не мисля да правим каквито и да е промени", убеден е Гьонов.