Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, говори преди визитата на Арда Кърджали от efbet Лига. Гьонов благодари на домакините за създалата се организация и уточни какво е състоянието на терена в Бистрица.

“Вчера се бяхме събрали с ръководството на Арда и делегата. Постоянно държахме връзка със СТК. Условията в Бистрица не позволяваха да има среща и ситуацията, че имахме отложен мач, спомогнаха бързо да вземем това решение. Мога да кажа, че футболният съюз тук бързо действа. Трябва да благодаря и на Арда, тъй като спомогнаха да направим организацията и днес да има мач“, каза Гьонов.

„Ние сме професионален клуб и имаме опит за такива организации. Арда ни помогна с терен да тренираме. В модерния футбол така се взимат решения и трябва да сме готови във всяка една ситуация. Стига да не продължи да вали така ще играем в Бистрица. Аз за 3 години толкова сняг да падне за една нощ не съм виждал. В четвъртък играем с Берое, но ако продължат снеговалежите ще бъде трудно. Това беше най-доброто решение за мача с Арда, реагирахме бързо. Домакините се постараха условията да са перфектни“, завърши Гьонов пред DIEMA SPORT.