Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, коментира церемонията "Футболист на годината", при която основни действащи лица бяха играчи на "червените". 

"Добрата работа в ЦСКА дава своите резултати не само на терена и във временното класиране на efbet Лига, а и в оценките към нашите играчи. Всички, които бяха отличени и тези, които получиха гласове от журналистите, го заслужават със своята всеотдайност и професионализъм. Горди сме с тях", сподели Гьонов.

Ивайло Чочев спечели в категорията „Най-добър полузащитник“ за втора поредна година, а Даниел Наумов получи приза за „Най-добър вратар“. Чочев, който е лидер при голмайсторите в efbet Лига с 14 гола, грабна още една награда – той се нареди на трето място в класирането за „Най-добър футболист на България“. 

Годината беше добра и за ЦСКА, и за националния отбор. Горд съм да получа тази награда и искам да благодаря на всичките, които ме подкрепят - на моето семейство, на съотборниците ми в ЦСКА и на целия екип, който стои зад отбора“, каза при награждаването Даниел Наумов. 

Чочев заяви готовност да се завърне отново в националния отбор на България. „Зад тези награди стои подкрепата, която имам от моето семейство и от ЦСКА“, каза още халфът. 

"Оценката на играчите на ЦСКА отговоря и на амбициите на отбора. ЦСКА ще продължи да се стреми към победа във всеки един мач и към мястото, което му се полага – на върха на класирането", добави Гьонов.