Вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов бе избран за футболист №1 след нулевото равенство срещу Берое от втория кръг на efbet Лига. Наумов акцентира, че мачът срещу старозагорци е бил равностоен и счита, че хиксът под Аязмото е напълно закономерен.

„Смятам, че се получи един хубав мач и резултатът е закономерен. Както те имаха шансове, така беше и за нас. Радвам се, че зрителите са ме оценили. Мисля, че се справих добре и помогнах на своя отбор”, започна той.

21 снимки

„Бих казал, че мачът наистина беше равностоен. ЦСКА винаги се стреми към победата. Играхме срещу два добри отбора в първите два кръга. Целта беше шест точки, но не успяхме. Радващо е „сухата мрежа” и дано е да е началото на поредните много такива. Това е ЦСКА, всеки мач трябва да се побеждава, играем за победа. За по-генералните цели, трябва да се питат треньора и ръководството. Аз съм капитан на младежкия национален отбор, за мен е чест да играя за България. За мъжете.. това трябва да се говори между Георги Дерменджиев и Александър Димитров. Нашата цел срещу Арда са трите точки”, коментира героят за ЦСКА 1948.