Крилото на ЦСКА 1948 Георги Русев показа самочувствие и заяви, че всички в тима му са вярвали в успеха срещу Левски в първия кръг на efbet Лига. Именно с гол на Русе, „червените” се наложиха с 1:0 в Бистрица и стартираха успешно новата кампания.

„Мисля, че емоциите от победата над Левски отминаха. Беше приятно, че победихме един много силен съперник, но вече мислим за следващия мач. Никога не сме се съмнявали в успеха срещу Левски. Както знаете имаме доста добър отбор, показахме го в подготовката и не мисля, че в лицето на Левски се виждали непреодолим съперник”, коментира Русев.

Звездата на ЦСКА 1948 всъщност е юноша на Левски.

„Така се случи с Левски. Решението го взехме заедно с баща ми. Получих обаждане от Румен Чандъров, който тогава имаше школата ДИТ. Искаше да направи добър отбор и така реших заедно с още няколко момчета да преминем там. Не бих казал, че съжалявам, че не останах в Левски. Левски е голям отбор, всеки би желал да играе за този отбор, но това вече е минало и в момента съм в отбора на ЦСКА 1948 и мисля изцяло за моето представяне в отбора. Аз съм професионалист и не бих могъл да кажа какво може да стане в бъдеще”, каза още той в интервю за предаването „Домът на футбола” по DIEMA SPORT.