Георги Русев се превърна в герой за ЦСКА 1948 при победата с 1:0 над Левски. Фланговият нападател говори пред клубната телевизия за успеха над "сините" и предстоящия мач с Пирин в Благоевград. Русев разкри още, че "червените" чакат още едно ново попълнение. 

„Много е приятно да победиш Левски. Особено един силен Левски, в подем, който взе купата. Надявам се да имаме още такива поводи за радост. Доста е приятно да отбележиш срещу един от гранодвете в България. Още повече и заряда, а и е първи кръг. Затова радостта ми беше по-бурна“, започна Русев.

„Показахме голям характер и това беше ключово за успеха. Играхме дълго с човек по-малко, но не спирахме да тичаме и да се борим. Успяхме да отбележим, въпреки че бяхме с човек по-малко“.

„Мачът вече е в миналото. С Пирин изобщо няма да ни е лесно, въпреки че загубиха в първия кръг. Имат доста добър отбор и треньор. В Благоевград винаги се гостува тежко“, говори Русев за предстоящите мачове на отбора.

„Селекцията е основното нещо. Взехме доста класни попълнения. Разбрах, че ще везмем още едно ново попълнение. Представихме се добре на подготовката, натрупахме самочувствие”, допълни Георги Русев относно селекцията.