За Левски хубавите дни тепърва предстоят, заяви новият футболист на отбора Георги Миланов в първото си интервю за клубния уебсайт, след като подписа договор по-рано днес. Той заяви, че клубът му е показал, че наистина го иска, което е довело до най-кратките преговори в кариерата му.

"През последната година имах трудности, но гледам напред. Имам възможност да играя в най-големия клуб в България, а Наско Сираков показа, че ме иска в отбора. Това надделя за решението ми да приема офертата на Левски. Това бяха най-лесните преговори в кариерата ми. Мислих една седмица, имахме няколко разговора и отборът показа, че наистина ме цени. Заради това съм тук", заяви Миланов, който подписа днес.

"В момента отборът е на 90 процента съставен от българи и това е едно от нещата, които ме подтикнаха към Левски. Искам аз да им помогна и се надявам те да помогнат на мен. Познавам доста от момчетата, така че няма да имам проблем с адаптацията.

"Тепърва предстоят хубави дни за Левски и заради това съм тук. Събрани са доста добри футболисти, но ще трябва малко повече време. В последната година съм гледал почти всички мачове на Левски и се вижда, че отборът се крепи върху българските футболисти и феновете. Сигурен съм, че нещата ще си дойдат на мястото рано или късно.

"Днес ще направя първа тренировка и ще ми трябва малко време да свикна с отбора".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.