Полузащитникът на Левски Георги Миланов обяви, че е свалил обездвижващите шини, които му бяха поставени на десния му крак. В профила си в Инстаграм той благодари на привържениците на синия клуб, които му помагат с положителната енергия, която му изпращат.

"Левскари, искам отново да ви благодаря за страхотната подкрепа - както винаги, когато съм на терена, така и сега в трудния ми период извън него, заради получената контузия. Позитивната ви енергия ми помага изключително много! Затова и съм щастлив да ви споделя, че възстановяването ми върви успешно по план, като вече свалих и обездвижващите шини.

Разбира се, предстои ми още доста тежка работа, но съм безкрайно мотивиран и готов да давам всичко от себе си, за да мога да се върна възможно най-рано, още по-силен и да ви радвам отново.

Желая ви светли и весели празници! Бъдете здрави! Вярвам, че Новата година ще е още по-добра и успешна за всички нас!", написа Миланов в профила си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Milanov (@milanov17)

Както е известно, той получи травма на коляното в края на ноември, като лекарите прецениха, че няма да се наложи операция. Очакванията на старши треньора Станимир Стоилов са 29-годишният халф да се включи в подготовката в средата на януари.