Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов-Гонзо даде интервю за предаването „Домът на футбола” по DIEMA SPORT. Той говори за представянето на "черно-белите" в първата среща с Етър след възобновяването на efbet Лига, за селекцията преди следващия сезон и защо няма да се завърне в Левски.
 
"Трудно беше срещу Етър, не само заради топлото време. Отборът обаче справи и аз съм доволен от представянето. Нормално е физически играчите да не са в най доброто си състояние, но това са моментите, в които трябва д се включи волята", коментира бившият нападател.
Георги Иванов разкри, че му е било тежко през тези три месеца без футбол.
 
"Променихме начина си на живот и полека-лека се осъзнаваме. Хубавото е, че всички сме здрави. Да, опасността още не е свършила, но вече е по-различно", призна той.
 
Според него определено има разлика в динамиката на играта, а и футболистите още не са готови за спринтова работа.
 
"Мачовете са през 3-4 дни и ще подобрявме формата с всеки двубой. Футболът в целия свят е в подобна ситуация, не само ние, така че сме длъжни да се справим", смята Гонзо. 
 
Той добави, че се водят преговори с играчи, чиито договори изтичат. 
 
"Оставането им ще бъде плюс за нашия отбор. Набелязали сме и нови попълнения, а преговорите с тях са в напреднала фаза", добави шефът на Локомотив Пд.
 
Георги Иванов коментира и спекулциите за завръщане в Левски. 
 
"На Наско футболът му е много ясен. Сега трябва да направи добър екип, който да издърпа Левски от това тежко положение.  Не съм говорил с него и няма как да имам предложение от него. Имам голямо уважение към Крушарски, той ме върна във футбола, след като година и половин си стоях у дома. Не мисля за Левски изобщо, поне не на този етап", каза още той.