Една от легендите на родния футбол - Георги Илиев, си припомни скандала от миналия сезон, когато бе част от Черно море и бе принуден да седне на детектор на лъжата. Рекордьорът с най-много мачове в елита призна, че не иска да се чува с шефовете на моряците.

6 снимки

"Случиха се някои неща, които ме отвратиха от футбола. Имах нужда да се отделя от него. Дали съм се виждал или чувал с шефовете на Черно море след скандала? Не искам да имам никакви допирни точки с тях. Не сме виждали, нито чували. Нека не се връщаме на тези неща. Достатъчно мизерии изядохме. Именно този скандал промени нагласата ми към футбола", сподели Илиев пред "Меридиан Мач".

Бившият футболист призна, че е имал намерения да продължи като треньор, но в момента не мисли върху това. 

"На този етап имам лиценз "УЕФА А", но не мога да кажа със сигурност дали ще бъда треньор. Преди това беше желанието ми, но сега обстоятелствата се различават. Нагласата ми към футбола е друга. Вече не съм на 100 процента сигурен, че бъдещето ми е свързано с треньорската професия. Ще видим как ще се развият нещата. Ако получа добри предложения, а и имам желание за работа, може да се върна към футбола", призна легендата.