Новото попълнение на клуба Георги Георгиев даде първото си интервю за клубната телевизия. Юношата на „сините“ парафира в петък своя контракт, след като дойде със свободен трансфер от „Славия“.

Стражът сподели първите си впечатления от завръщането на „Герена“ и  разкри какви са амбициите му със синия екип.

- Георги, добре дошъл в Левски! Днес направи първа тренировка с отбора. Как се чувстваш отново със синия екип?

- Благодаря, добре се чувствам. След 14 години отново се завръщам на „Герена“, за което съм много радостен. Трябва да изкажа големи благодарности, първо към един човек, който винаги е бил до мен – жена ми, също така и на ръководството на Славия, които се отзоваха на моето желание да дойда в Левски. Благодаря на г-н Стефанов. Разбира се, искам да изкажа своите благодарности и на Левски, които ми предоставят тази възможност.

- Преминаването ти в Левски се случи много бързо. Имаше ли колебание в теб дали да се завърнеш на „Герена“?

- Действително нещата станаха много бързо. Може би за два или три часа се случи всичко. Не мога да имам никакви колебания при положение, че става въпрос за родния ми отбор. Това дори не се коментира.

- Намираш ли нещо различно от предишният ти период в клуба?

- Не мога да кажа, че съм бил встрани от случващото се в Левски, следях какво се случва. Силно се надявам да се променят нещата и да видим купа на „Герена“. Много липсва това нещо.

- Как те приеха новите ти съотборници? Познаваш ли се с някои от тях?

- Да, познавам се с повечето момчета. Всичко е нормално и им благодаря. Надявам се всичко да е наред и най - вече да сме здрави, за да може всеки да показва добри игри и в името на Левски да вървим напред.

- Бързо ли се разбрахте и с треньорският щаб?

- Абсолютно. С г-н Хубчев и щабът му няма какво много да се говори, то е ясно какво се иска от нас – работа и резултатите на терена ще дойдат. Ако всеки един от нас покаже и бъде всеотдаен на тренировките, резултатите ще дойдат.

- В неделя на „Герена“ идва вече бившият ти отбор Славия. Какво очакваш от този двубой?

- Както се казва, вече съм от другата страна. До вчера бях на Овча Купел, а днес на „Герена“. Надявам се да вземем три точки, подплатени с добра игра, за да може да се гонят целите, които има клуба.

- Какво е посланието ти към феновете, които и утре ще бъдат много?

- И аз четох, че има много фенове. Надявам се, колкото се може повече фенове да дойдат, за да напълнят „Герена“. Виждаме какво се случва в последно време, хората показват какво означава Левски за тях Това е много радващо, щом феновете застават по такъв начин зад клуба. Без думи съм.