Генералният спонсор на Левски излезе с официална позиция за дарителската кампания "Левски е вечен".

Ето какво пише на сайта на Левски:

"УВАЖАЕМИ ЛЕВСКАРИ,

УВАЖАЕМИ ФЕНОВЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ И

ЛЮБИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ,

 Днес беше даден старт на дарителската кампания „Левски е вечен“, чиято цел е да обедини феновете на любимия отбор в търсене на подкрепа за стабилността и развитието на клуба.

Тази кампания е безпрецедентен пример за това как любовта към един отбор може да се превърне в мощна обединителна сила, помагаща ни да преодолеем различията си и да застанем, всички заедно, зад един отбор, една кауза и една цел.

Като изпълнителен директор на Palms Bet, компанията подала ръка на Левски в един от най-трудните му моменти и изпълняваща надлежно задълженията и отговорностите на генерален спонсор на клуба, аз също се чувствам съпричастен с дарителската кампания. Ето защо, заедно с останалите ръководни лица в Palms Bet, взехме решението да станем част от „Левски е вечен“ по един малко по- нетрадиционен за българската реалност начин.

Като социално - отговорна компания, ангажирана със състоянието не само на Левски, но и на българския футбол и спорт като цяло, ние решихме да дадем повече гласност на „Левски е вечен“, като преотстъпим традиционно полагащото се на всеки генерален спонсор място на гърдите на мачовите фланелки на ПФК Левски. Вместо да поставим там своето лого, ние, като генерален спонсор, който се интересува повече от съдбата и бъдещото развитие на отбора, отколкото от краткосрочните си рекламни цели, предоставихме пространството за логото на стартиралата днес дарителска кампания.

Левски ще е вечен, докато я има любовта на феновете и ние се надяваме тя никога да не угасне.

Palms Bet ще продължава и занапред да подкрепя и развива ПФК Левски в качеството си на негов генерален спонсор, а целта, която да сбъднем с помощта на верните сини фенове, остава да помогнем на Левски да достигне онези висоти, които отборът заслужава".