Наставникът на Левски Станислав Генчев говори пред медиите след края на двубоя срещу ЦСКА 1948 от 12-я кръг на efbet Лига, спечелен от "сините" с 4:2.

"Изключително доволен съм от трите точки и от победата. Поздравления за играчите. Първата част беше по-силна от втората. Допуснахме гол в труден момент и имаше подем за противника. През второто полувреме бяхме по-настоятелни и търсихме още голове", заяви той.

"Много съм доволен от втория и третия гол – това са неща, които отработваме на тренировка. Резултатната игра е визия на треньорския щаб. В Левски не е важно само да печелиш, а и как го правиш. Днес стана много хубав мач", продължи специалистът.

"Джавад не беше готов за мача, затова не беше в групата. Евертон Бала се раздава на всяка тренировка и на всеки мач. Използваме го на различни позиции, но той се старае да изпълнява всички зададени задачи. За нас е важно да имаме такъв човек", добави треньорът на Левски.

"Охене отново има проблем в същото коляно. Ще видим колко ще отсъства, важен е за нас и се надяваме да можем да разчитаме на него. Исках Петков да получи игрови ритъм и да стане важна част от състава. Трябва да запазваме концентрация през цялото време и ще поговорим с футболистите за това", завърши Станислав Генчев.

подкрепя българския спорт