Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев бе доволен от своя отбор след победата с 4:1 над Арда. Той разкри, че отборът му е искал да се възползва от празните пространства, който оставят в защита гостите от Кърджали.

„Важно беше да спечелим. Знаехме, че Арда се опитва да играе атакуващо, но остава пространства в защита. Не случайно, че днес вкарахме 4 гола. От това искахме да се възползваме. След смяната на треньора те практикуват този начин на игра, практикуват висока преса, но оставят много пространства”, започна Генчев.

„В първите 20 минути имахме известни затруднения, след това всичко си дойде на мястото. Арда нямаше как да създаде нещо опасно пред нашата врата. Никакви проблеми нямахме, особено след третия гол. Първият гол дойде в много важен момент. Даде допълнително самочувствие на нашия отбор и притесни противника. Трябва да поздравим Спас Делев за гола, който вкара”, добави той.

„Готови сме. Надяваме се някои от контузените футболисти да се върнат, за да правим повече ротации”, завърши треньорът на Лудогорец.