Наставникът на Локомотив София – Станислав Генчев, нарече загубата от Хебър с 1:4 „срамно петно“ и „унижение“. Специалистът сподели, че през втората част не е могъл да познае отбора си.

„Имахме нещастие да допуснем изравняване. Първото имахме тотална доминация. Второто настана пълен хаос, не можех да позная отбора. Все едно нещо се промени. Дори не опитваха да правят това, което трябва да правят“.

„Неприятно е да получиш гол в края. Точно в края на полувремето трябва да се прояви характер. През първото имахме доминация, можехме да водим с 2 гола. Нищо различно не трябваше да правим, а да имаме дисциплина“.

„Умора няма. 2 дни са достатъчни да се възстанови всеки футболист. Психическото напрежение се отрази. Не само за седмото място, но и като цяло е унижение и срамно петно за нас. Този мач не подсказваше, че ще го загубим дори с 1 гол, а накрая с 3 го загубихме“.

„За нас няма разлика срещу кой играем. Всички двубои са трудни. Показали сме, че излизаме с победа или равен от трудни ситуации. Трябва да направим анализ. Хебър нямаха толкова чисти положения. Не трябва просто да правим толкова елементарни грешки“.