Старши треньорът на Крумовград – Станислав Генчев, отдаде заслуженото на бившия си отбор Лудогорец, победил „жълто-сините“ с 1:0. Новият наставник на крумовградчани обясни защо тимът му е загубил и добави, че в следващия кръг новакът ще опита да победи ЦСКА.

„Първо мога да кажа, че Лудогорец владееше повече топката. По-инициативен бе. Причината да загубим е едно недоглеждане и малко плахото начало в първите 20 минути. Почти не можехме да направим 2-3 паса, което улесняваше и без това добрите футболисти на Лудогорец. През второто опитахме, но без да вкараме гол, трудно можем да си тръгнем с нещо“.

„Аз днес мога да кажа, че съм доволен от организацията на играта и себераздаването, но не съм доволен от играта в атака. Рапосо и Серкан отсъстват, това са важни хора. Иначе, чисто като агресия мога да бъда доволен“.

„Надявам се играта в защита от днес да бъде малко по-добра и подобрена от днес. В последните 8 мача нашият отбор е вкарал само 2 гола. Няма как да разчитаме само на 0:0. Трябва да изграждаме добри атаки и контраатаки“.

„Винаги има с какво да се изненадаме. ЦСКА е в добра серия, класата при тях е голяма, макар че в последно време не играят добре. Надявам се, че ще излезем победители. Целта ни е да можем да играем смело и атакуващо спещу всеки отбор“.