Преговорите между Левски и Станислав Генчев са на финалната права, а по всичко изглежда, че „сините“ вече са решили треньорския казус за новия сезон. Специалистът е провел разговор с мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков, на който не само е чул предложението от стадион „Георги Аспарухов“, но е поставил и своите изисквания на масата, пише Trud news.

Едно от тях е свързано с избора на хората, които ще влязат в щаба му. Генчев е дал да се разбере, че не иска ръководството да определя и предлага имена. При това положение настоящият асистент на „сините“ Красимир Петров ще бъде с нов статут от лятото. Специалистът ще остане на „Герена“, но вече в качеството на скаут.

Петров се завърна в столичния гранд през зимата, но не по желание на настоящия треньор Николай Костов. Именно той бе пратен и в Бразилия, за да гледа футболисти за новия сезон, а първото лятно попълнение Майкон е бил харесан именно от Петров.

И докато Генчев довършва сезона с Крумовград по фантастичен начин, дните на Николай Костов в Левски продължават да са тежки. Агитката на „сините“ огласи с призив Оставка“ стадион „Локомотив“ в Пловдив дори след победата с 2:1. „Онези, които танцуваха, бяха критикувани и осмивани от онези, които не чуваха музиката. Така се получаваше“, отговори Костов.