Треньорът на Левски - Станислав Генчев, даде пресконференция преди утрешното гостуване на ЦСКА 1948. Специалистът сподели, че прекъсването е дошло навреме за неговия отбор. 

"Напълно сме готови за утрешния мач. Прекъсването дойде навреме. Имахме доста работа с футболистите. Очакваме утрешния мач. Състоянието на националните състезали, тези които бяха с България е много добро. Макун се прибра вчера и има малко повече време за възстановяване. Други проблеми нямаме, освен трайно контузените Митков и Лима", започна Генчев. 

"Най-много наблегнахме върху играта в атака, върху създаването и реализирането на головете. В контролата с Ботев Враца реализирахме три гола. Надявам се това да се запази и в утрешния мач и да победим с резултатна игра", сподели още той. 

"Здравето на всеки един футболист е най-важно за нас. Най-рано следващия месец може да се появи в игра Илиян Стефанов. При него всичко върви добре, но преди да са минали шест месеца от неговото възстановяване, няма как да влезе в игра". 

startphoto.bg
5 снимки

"ЦСКА 1948 е много сериозен отбор, нямат загуба до момент. Имат много добра сплав от българи и чужденци. В атака имат играчи, които могат сами да решат мача. Подхождаме много добре. Надявам се да успеем да изненадаме ЦСКА 1948". 

"Не мога да кажа, че се случва бавно адаптацията при Макун. Той дойде и беше назад с подготовката. Сега трябваше да пътува с националния отбор на Венецуела. За последните 12 дни той е направил две нормални тренировки и е играл 30 минути. Връща се на изходни позиции. Това мога да кажа за него", продължи Генчев. 

"Преди всеки мач се надяваме да не говорим за съдията след мача. Надявам се промяната да е за добро и да не коментираме съдиите, да се концентрираме върху това, което е станало на терена, а съдиите да останат незабелязани. Искрено го желаем това нещо", завърши Генчев. 

подкрепя българския спорт