Треньорът на Левски -  Станислав Генчев, даде пресконференция преди утрешния мач с бившия си отбор Крумовград. Срещата е утре от 21:15 часа на стадион "Георги Аспарухов".
 
"Футболистите подхождат професионално, сериозно. Иска ми се утре да играем по-добре от мача с Локомотив Пловдив и да постигнем победа. Не е по-специален мач. Старая се да подготвя отбора по най-добрия начин. Единствено Лима ще пропусне мача, другите са здрави.
 
Сигурен съм, че утре стадионът ще е пълен. От нас се изисква да играем добър футбол и да спечелим. Аз съм един от хората в България, който най-добре знае силните и слабите страни на Крумовград. Имат добри изпълнители за българските стандарти, но със сигурност ние сме по-добри и трябва да победим. Трябва да работим усилено, все по-усърдно, да напредваме във всеки мач от първенството, защото не можем да разочароваме хората.
 
Във всеки мач феновете виждат Мустафа Сангаре с Алекс Колев. Всеки футболист ще бъде използван като титуляр. Не мога да ви кажа отсега състава за утре, но Сангаре ще получи шанс като титуляр, затова сме го взели. Досега всяка седмица съм бил доволен как се подготвя отбора.
 
Засега сме приключили със селекцията, съставът е окомплектован, имаме конкуренция. Към момента всичко е приключило. Трябва да дойде много сериозна оферта, за да продаваме“, заяви Станислав Генчев.
 
Той коментира и ситуацията с турския футболист Баръш Калайджи, който тренира известно време с отбора.
 
„Може би ще изкара още един пробен период, когато е паузата за националните отбори, за да изиграе един приятелски мач. До момента съм доволен от видяното", обясни треньорът. 

подкрепя българския спорт