Бившият играч на Левски, Гари Родригес, си припомни спомените със синята фланелка. Нидерландското крило, който играе за националния отбор на Кабо Верде, бе играч на Левски през 2013 година, като в 47 мача реализира 21 попадения във всички турнири.

Впоследствие той премина в испанския елитен Елче, а след Примера дивисион защитава цветовете още на гръцкия ПАОК, турския гранд Галатасарай и саудитския Ал Итихад, а през тази есен се завърна в Истанбул, но в другия колос - Фенербахче. 

"Престоят ми в Левски беше страхотен - едно от първите ми приключения извън Нидерландия. За мен това бе безценен опит, попаднах в голям клуб. Забавлявах се, изживях радостни моменти", заяви Родригес за YouTube влога "Мисия:Футбол".

"Е, имах добри и лоши мигове. Спомням си, че изиграхме добър сезон, в чийто край загубихме титлата. Буквално за десетина дни изпуснахме и двата трофея, губейки и финала за Купата. Това бяха емоционални и драматични мигове, но понякога се случват такива неща. Тогава не успяхме да станем шампиони, но съм сигурен, че скоро Левски отново ще ликува с титлата", коментира Родригес.