Членът на Надзорния съвет на Левски - Петър Ганев заяви, че през 2021 година основната цел на клуба ще продължи да бъде изчистването на стари дългове.

"Задачата ни през следващите месеци ще е намиране на нов изпълнителен директор и решаване на съдбата на дългосрочните задължения. Февруарските задължения, които се натрупаха от напускането на предишния собственик до смяната на ръководството през юни са 4,8 млн. лева", започна той. 

"Тяхното изчистване беляза всичките 6 месеца. И към момента има останали за изчистване. Това, което опитът показва е, че ако нямаш спонсорски договор, няма как да съществуваш като клуб. Сега ние имаме такъв".

"Ако през 2020 година говорехме за спасяването на Левски, сега стандартът е друг, нов изпълнителен директор, ясни цели, ясен профил, комерсиални успехи и успехи на футболния терен. Левски не съществува, за да се спасява и да плаща вноска към НАП. Левски съществува, за да носи радост на терена", заяви той пред bTV.

 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.