Бранителят на Левски – Патрик-Габриел Галчев, говори пред медиите преди заминаването на „сините“ за подготвителния лагер в Анталия. Галчев коментира пристигането на новия Фабио Лима, както и ситуацията с потенциално напускащите други футболисти.

Младокът загатна, че връзката му с Роналдо е била добра и бразилецът ще му липсва, но пожела успех.

Снимки: Startphoto.bg
20 снимки

„Готови сме за лагера в Турция, тренирахме нормално 2 дни тук и сега се готвим за основната част. Надявам се да няма контузии и да се подготвим максимално за предстоящия полусезон. С всяка тренировка надграждаме и заради това са тези подготовки“, започна Галчев.

„Осъзнаваме всеки път какво иска Николай Костов от нас. Вярвам, че сега ще се подготвим още по-добре. В началото нямахме голяма възможност да го сторим и сега ще имаме време заедно. Каквото смятат треньорите за добре, ще правя. Ако е нужно, ще помагам на отбора. Ако ми се даде шанс, ще се възползвам максимално“.

„Днес Лима тренира. Приемаме го както всеки нов при нас. Той вече става част от нашето семейство и няма да има проблем с вкарването в отбора. С Роналдо не са ни малко мачовете, но винаги сме се разбирали много добре. Ще липсва на отбора, пожелавам му успех и да е жив и здрав. Андриан е основна част от този отбор, той е значима фигура. Надявам се да му се получат нещата в бъдеще. Ако остане в отбора, ще е най-добре за всички. Това е негово решение, той е мой приятел. Нищо лошо няма, че ще пътуваме с ЦСКА. Познаваме се повечето момчета и няма проблем. Голяма работа, че ще пътуваме заедно, ние сме професионалисти“, завърши Патрик-Габриел Галчев.