Родният полузащитник Георги Миланов все още размишлява дали да се завърне в Левски. Не  е тайна, че „сините“  водят преговори с опитния халф, като за това потвърди самият старши треньор на столичани - Николай Костов.

„Разговаряме с Георги Миланов. Мисля, че той е идеалният играч, който може да запълни празнотата в средата на терена", сподели Костов след контролата срещу Етър Велико Търново по време на лятната подготовка на отбора в Правец.

LAP.bg
96 снимки

Въпреки това, финансовите разногласия, както и неразбирателството около срока на договора му, се оказват пречка за завръщането на Миланов в Левски. В един момент се очакваше той да се присъедини към „сините“, но нещата не са протекли според очакванията на клуба. Преговорите продължават, а Миланов все още е свободен агент след изтичането на договора му с Ал Дафра.

Треньорът Николай Костов е дал седмица за размисъл на халфа дали да приеме предложението на Левски, докато Миланов е във ваканция. Той обаче все още изчаква и по-добри оферти от чужбина, а, ако такава пристигне, то със сигурност бившият национал ще предпочете да продължи кариерата си извън България. В предишния си престой на „Герена“ Миланов записа 52 мача и 8 гола във всички турнири за 26-кратните шампиони.