Новият любимец на Сектор Б Филип Кръстев разкри, че черпи мотивация от звездата на НБА - Ръсел Уестбрук. Той позира с фланелка на Лейкърс в деня след финала за Купата на България, спечелен с 1:0 срещу ЦСКА. 
 
„Не съм фен на един отбор, а на един баскетболист - Ръсел Уестбрук. От него черпя мотивация. Този човек за мен означава много и аз съм му голям фен. Той е уникален характер и може да бъде пример за всеки спортист заради начина, по който живее, нещата, през които е минал. Неговите истории и неговият път в спорта ми действат добре“, заяви пред "Телеграф" Кръстев. 
 
Халфът на Левски обясни как се е запалил по баскетбола. 
 
"Имах един учител в седми-осми клас, той ме запали по баскетбола. Тогава започнах да го следя, обичам и да играя", добави националът.  
 
Освен да следи баскетбол и понякога да хваща баскетболната топка за удоволствие, той разпуска още с видеоигри и риболов. 
 
„Обичам да излизам навън, да се виждам с приятели, да играя видеоигри. Обичам да ходя на риболов, да почивам. Не съм по-различен от останалите. Аз съм просто един млад човек, който играе футбол“, споделя 20-годишният Кръстев.