Полузащитникът Филип Кръстев говори за последно пред журналистите като футболист на Левски. Той не сдържа емоциите си след баражния мач срещу Арда, играл се на "Георги Аспарухов" в столицата.

„Емоциите са много силни. Мъчно ми е. Второто полувреме на моменти нямах сили да тичам и си мислех, че това наистина ми е последния мач. Уникален период. Благодарен съм на всеки фен и човек, който беше част от екипа. Дори лошите моменти бяха нужни. Щастлив съм и ще запомня тази година и половина, която беше най-добрата ми като футболист и човек“, каза Кръстев.

57 снимки

„Много мачове ще ми останат в съзнанието. Вторият полуфинал с Лудогорец и финала за Купата с ЦСКА са мачовете, които ще помня“, допълни футболистът.

„Нямам яснота къде ще продължа кариерата си. Ще видя какви опции има и кои отбори имат най-голямо желание да ме вземат и да продължа развитието си. Надявам се да се представя добре с националния отбор и ще премисля кой ще е следващия ми отбор. Разбира се, че в бъдещ етап бих се завърна в Левски. Надявам се, че ще е след дълга и успешна кариера. Бих се радвал да се върна в Левски, защото е отбора на сърцето ми“, заяви още той.

„Необратимо е напускането. Наемът ми изтича. За да остана ще трябва да се подписва нов договор, на но този етап мисля, че е невъзможно да се случи“, каза Кръстев.

„Двата мача с Литва и Сърбия ще са тежки. Надявам се да започнем да спечелим. Длъжни сме да се представим по-добре от миналите мачове“, допълни играчът.