Футболистът на Левски - Филип Кръстев, стана Играч на мача с Локомотив Пловдив. Младежкият ни национал отбеляза уникално попадение и донесе победата в дебюта си със синята фланелка. 

"Благодаря на феновете. Беше една уникална емоция, чувството след гола бе невероятно. Радвам се, че ги зарадвах. Още като излязохме на терена, усетихме емоцията. Това бе нещо ново за мен, друг път не съм го изпитвал в кратката ми кариера", призна Кръстев. 

"Бяхме малко пренавити от желанието си да спечелим с добра игра. Физически се чувствах доста добре, все пак изиграх доста минути в контролите в Турция".

 

"Колкото повече хора има да подкрепят, толкова по-добре. Определено на терена усетихме помощта на феновете. Започнахме доста агресивно, жалко, че не играхме така през целия мач. След червения картон имахме предимство, вкарахме два хубави гола."

"На момента реших да стрелям през пролуката между хората. Нашите очаквания са да печелим всеки мач, мисля, че можем да играем дори по-силно. Тепърва започваме." 

"Адаптирах се много бързо, още на лагера момчетата ме приеха супер. Усещам голяма подкрепа от всички в клуба и вече съм се адаптирал на 100%. Всичко е възможно, надявам се да спечелим Купата и да влезем в Европа", завърши Кръстев.