Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори по интересни теми след края на благотворителния двубой между ветераните на "червените" и тези на Левски.

"Освен че е хубава инициативата, тя е много и важна за мъжете да се изследват. Здравето е отговорност. Профилактичните прегледи са много важни за мъжете особено след една определена възраст", започна той.
 
"Винаги има тръпка, когато има футбол и добри футболисти, които са играли. Лекарите също показаха добри качества. Хубав мач се получи. Винаги искаме да спечелим, но днес не се получи. Играхме по-добре и имахме повече положения, но нямахме късмет", продължи Филипов.
 
"Ние през последните две години, като има информация около стадиона, винаги я споделяме. Имаме разрешение от всички институции строежът да започне. Жалбата е неоснователна и скоро ще падне. Според мен умишлено се забавя строежът, не мога да кажа кой. Да правиш такава спънка за нещо, което е полезно за софиянци, значи е умишлено. Успяхме да наваксаме доста точки в първенството, подобряваме се и имаме добър състав, както и треньорски щаб. ЦСКА ще надгражда още", заяви изпълнителният директор на ЦСКА.
 
"Мнението ми е за ситуацията с мача на България и Унгария е, че е абсурдно", завърши Филип Филипов.