Наставникът на Пирин Уорън Фийни изрази разочарованието си, че неговият тим е загубил срещата с Локо Пд само в рамките на 3 минути. Благоевградчани имаха аванс от 1:0 след първото полувреме, но загубиха с 2:3 в края на двубоя. 

„Загубихме мача за 3 минути. Бяхме дисциплинирани и ни беше комфортно през първото полувреме. За няколко минути ни обърнаха и това беше много разочароващи. Дисциплината трябва да е за 90 минути, не за едно полувреме“, започна Фийни.

„През първото полувреме не ни застрашиха, справяхме се добре във всички отношение. За мен дузпата за Локо беше лека, не знам защо ВАР не я отмени. Видяхте моята реакция и тази на хората от нашата скамейка“.

„Взехме добра точка срещу Берое, но трябваше да продължим нещата така и сега. Има още много мачове. В не лош период сме, играчите трябва да се наслаждават, но и трябва да проявяват повече дисциплина“.

„Феновете са страхотни, но трябва да запомнят откъде сме дошли. Нашият приоритет е да останем в лигата. Имаме опитни играчи, но са към края на пътя си във футбола. Опитват се на 100% и се надявам нещата да се подобрят“, завърши северноирландецът.