Старши треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов сподели пред клубната медия очакванията си преди първия полуфинал за Купата на България с ЦСКА. Наставникът на "канарчетата" даде яснота как ще подходи тимът му към първия сблъсък с "червените" и разясни плановете за лятна селекция на "жълто-черните".

"Очакванията на всички, които обичат Ботев, е да постигнем такъв резултат, който ще ни даде шансове на реванша на „Армията“ и възможност да достигнем до финала. Очакванията са да не доускаме грешките, които направихме в мача с Ботев (Враца). Футболистите са с много добри възможности. В никакъв случай не сме по-слаб отбор от ЦСКА. Имаме своите шансове. Въпросът е да ги използваме и да отбележим голове. Ще се възползваме от фактора домакинство. Трябва да излезем с пределна мотивация от първата минута и да изиграем така целия мач. За това се изисква много енергия и усилия. Вярвам, че настроението в този мач ще бъде на макс. Всички са здрави".

"Не можем да правим сметки, а първо да изиграем мача с ЦСКА. След това ще правим планове с какви футболисти ще излезем в мача срещу Лудогорец. Сметките са тънки, ние нямаме толкова голям ресурс", каза треньорът пред Botev Media.