Треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов бе доволен от реакцията на тима му след почивката. Той заяви, че отборът не трябва да допуска толкова попадения след статични положения.

20 снимки

„Разделихме по едно полувреме с Берое. Допуснахме да ни отбележат два гола. Реакцията на отбора беше впечатляваща и постигнахме обрат. Това, което показаха двата тима е от полза на футбола. Като цяло съм доволен от реакцията на момчетата, след като губиехме“, заяви Спасов.

„Допуснахме индивидуални грешки и работихме по-бавно. Берое ни пресира и имахме проблеми при изнасянето на топката. През второто полувреме нещата се подобриха и не само с головете. ЦСКА ни победиха след статично положение, сега ни изравниха след такова. Търсим своята игра. Не трябва да допускаме толкова попадения“, добави още той.

„Има промяна в системата, но е важна реакцията на футболистите. Днес създадохме ситуации. Това се дължи на момчетата, които на почивката вярваха и искаха да направим тази промяна. За съжаление не ни стигна времето за победа. Но за началото на сезона и новите в отбора са добре тези четири точки“, каза Спасов.