От групата "Трибуна Сектор Г" пуснаха публикация във Фейсбук, където изразяват своята подкрепа към младия бранител на ЦСКА Валентин Антов. Той бе подложен на големи критики след поражението с 0:3 в четвъртък вечер от Йънг Бойс в третия кръг на груповата фаза от Лига Европа. Ето какво написаха "червените" фенове:

"Армейци,

Броени часове преди мача в Монтана бихме искали да ви информираме, че стоим твърдо и подкрепяме Вальо Антов, който бе подложен на ужасяващи критики и обиди в Интернет и медийното пространство през последните дни от всякакви "капацитети" и футболни "специалисти".

Младостта не е порок, а грешките са част от израстването на всеки един футболист. Сигурни сме, че допуснатите такива ще послужат на нашето момче единствено и само като трамплин за подобрение и надграждане. Вярваме, че с много работа, упоритост и манталитет той ще успее да ни радва отново с игрите си така, както го е правил винаги!

Горе главата и напред, Вальо!

В името на ЦСКА!"


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.