Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) пусна в продажба специална фланелка, посветена на откриването на стадион "Христо Ботев". От КПБП призоваха феновете на "канарчетата" да закупят тениската и да бъдат облечени с нея на първия двубой на "Колежа" срещу тима на Левски. 

"След близо 10 годишна пауза мечтата ни да се завърнем на "Колежа" е съвсем близо. "Колежа" - мястото, където са изиграни някои от най-великите мачове в българския футбол! Символът, заради който всички ботевисти правихме и невъзможното, но не се отказахме от борбата! Стадионът, където бъдещите поколения футболисти ще радват с нови паметни победи пълните трибуни! Предстоящият двубой с Левски на 29 април от 20:00 часа ще се превърне в истински празник на ботевизма. Специално за събитието пускаме тениска на символичната цена от 20 лева. Нека всички бъдем облечени с нея и да изглеждаме феноменално - всички като един!", призоваха от Клуба на привържениците на Ботев (Пловдив).

Сблъсъкът между "канарчетата" и Левски от 28-ия кръг на Първа лига е в събота (29 април) от 20:00 часа, като до тогава стадион "Христо Ботев" трябва да бъде въведен в експлоатация и да има лиценз за провеждане на мачове от вътрешното първенство.