Феновете на Левски от „Четвърти революционен” в Панагюрище излязоха с позиция, в която застанаха зад призива на треньора на „сините” Станимир Стоилов от клуба да разкрият кой какви задължения е натрупал на „Герена” през годините.

Ето позицията на привържениците без редакторска намеса:

"До: Председателят на Надзорния съвет на ПФК"Левски" АД - г-н Наско Сираков, Председателят на Управителния съвет- г-н Даниел Боримиров, Изпълнителният директор- г-н Ивайло Ивков

Уважаеми господа, само преди няколко дни ПФК"Левски" заедно със своите привърженици обяви нова кампания за възраждането на любимия ни клуб "Левски е вечен"! Поредната кампания предприемана от клуба и феновете му трябва да излезе извън рамките на кампания за пари, тя трябва да се превърне в кампания на Левскарщината! Кампания, която ще стигне до всяко синьо сърце, което бие на този свят! Осъзнавайки важността на кампанията, ние от фен клуб "Четвърти революционен" заставаме зад призива на старши треньора господин Станимир Стоилов, клубът да излезе и да разкрие кой какви задължения е направил през годините. Само с откритост и честност ще успеем! До първият кръг, мача с "Локомотив" Пловдив, има достатъчно време. Апостолът ни учи "Дела трябват,а не думи".

Фен клуб "Четвърти революционен"