Тунелът на стадион "Ивайло" е преобразен във формата на стилизирана крепостна стена. На път към терена футболистите на Етър и техните съперници ще виждат надписа "Без милост, боляри!, емблемата на клуба и герба на Велико Търново. Вдъхновяващата инициатива е дело на феновете от фенклуб Етър-"Ултра фронт Боляри", "Хелс ултрас" и ЕГФ. Адмирации за този пример на истинска подкрепа!

"Надяваме се да вдъхновим болярите за множество победи. Предстои и втори етап от преобразяването, който ще е поглед назад към историята на клуба", заявиха инициаторите на идеята. Съвместно с Общинско предприятие "Спортни имоти и прояви", привържениците на Етър възнамеряват да развият идеята си и във фоайето от северната страна на стадиона.

Агитката подкрепи активно и благотворителната кампания "Етър - това си ти!", която клубът стартира за набиране на средства за детско-юношеската школа и първия отбор. Феновете също популяризират акцията, а целта е всичките 3000 билета за мача с Дунав Русе утре вечер да бъдат продадени.