Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру беше изключително емоционален и удовлетворен след завръщането си към попаденията при победата на неговия тим с 4:1 в гостуването на Черно море. 

Румънецът сподели за трудностите, които е имал по време на възстановяването си последователно от контузия в коляното, както и заболяването от коронаврус. Той също така подчерта, че все още усеща жарта и нуждата да се бори за титулярното си място с новия стрелец на Лудогорец Ихинио Марин. 

„Най-важното нещо е победата. Знаем много добре колко трдуно се побеждава тук, днес обаче бяхме много фокусирани. Връщам се след много проблеми, но се радвам, че се представихме на високо ниво, с желание и фокус днес“, започна Кешеру.

„Усетих се добре физически днес, вкарах гол и това значи, че съм на прав път. След операцията всичко беше наред, но после дойде позитивния тест за коронавирус и трябваше да се подготвям само и единствено вкъщи. Всичко лошо обаче е зад гърба ми и гледаме единствено напред към мача за Мидтиланд“.

„Ще спра футбола, ако нямам мотивацията да се боря за титулярното си място. На 34 години съм, но продължавам да усещам повече от всякога нуждата да се боря за мястото си“.

„Работихме върху много елементи за мача с Будучност и днес и имаме още много работа преди срещата с Мидтиланд. Надявам се да сме максимално добре подготвени“, завърши емоционалният Кешеру.