Старши треньорът на Етър Емануел Луканов сподели очакванията си за предстоящия в понеделник мач срещу Берое и заяви, че победата вече е задължителна.

„Време е да счупим каръка и да оберем плодовете на труда си, на това, което сме свършили, и да вземем първата победа в efbet Лига. Още след мача във Варна казах, че срещу Берое победата е задължителна. Искам да играем със същото себераздаване, със същия интензитет и агресия, но да вкараме положенията, които създаваме. Да сме и малко по-прецизни в защита в тези епизодични моменти, в които ни наказват.

Победата не само ще повиши точковия актив, а носи със себе си и самочувствие, ще свали напрежението. Ще отвори доста други компоненти. Мисля, че ни е време вече да спечелим! Няма да ни е лесно, „Берое“ не е този отбор, който беше в подготовката, с всеки изминал мач трупа точки и самочувствие. Това трябва да си извоюваме и ние.

Нямаме кадрови проблеми освен Илкер Будинов, който е с шевове на крака и няма да тренира десет дни. Георги Ангелов се завръща след наказание, всички са на линия и подготвени, остава да направим избора за стартовия състав“, заяви Луканов.