Старши треньорът на Етър Емануел Луканов говори преди утрешния сблъсък на "виолетовите" срещу Локомотив Пловдив. 

„Готови сме за важния мач с Локомотив Пловдив. Паузата дойде точно навреме, за да отдъхнем и съберем сили и да се подготвим за двубоя. Труден ще е, все пак играем с лидера в Първа лига, който е без загуба досега. Ние пък до момента нямаме победа на „Ивайло“. Така че и двата отбора ще търсят трите точки. Ще се опитаме да ги надхитрим, да бъдем разумни и да продължим с играта, която показахме и до този момент, да затвърдим резултата от предишния кръг срещу другия Локомотив. Ако наполовина свършим нещата като в София, може да се поздравим с успех", каза Луканов. 

"Психологически сме добре, нашето представяне до момента беше основното, което ни държеше да продължим напред. Имахме недобри резултати, които не могат да се компенсират с една победа. Трябват ни още точки и победи. Не мога да кажа, че е имало бреме, което да тегне върху нас, но бе неприятно да гледам тима на това място и с тези точки. Трябваше този труд, който полагаме, да бъде възнаграден. Каквото и да говорим, трябва да трупаме точки и да „изравним кантара“", добави треньорът на Етър. 

startphoto.bg
53 снимки

"Локомотив Пд е много силен отбор, страхотен колектив, с добър треньор, неслучайно са на това място. Трябва да подходим разумно. Уважение към всеки противник, но няма нищо притеснително, ще си търсим нашата победа и дано успеем."

"Когато се казва, че Велико Търново е футболен град, в основата на тази фраза са привържениците. Нека затвърдим това и феновете продължават да подкрепят отбора. Етър е един и е на този град Нека не бъдем негативни, а да подкрепяме футболистите, те заслужават абсолютната подкрепа на хората. Верните фенове, които обичат отбора си, го подкрепят и в лошо, и в добро. Нека всички заедно защитаваме цветовете на Етър", завърши Луканов.