Старши треньорът на Етър Велико Търново Емануел Луканов коментира поражението с 0:2 от Пирин. Наставникът на "болярите" говори и за евентуална промяна в треньорския пост.

"Спрямо предходните мачове, днес бяхме под всякакъв тонус. Получихме наивно голове и психологически рухнахме. Накрая цялата тази история от мача с червения картон, както се казва, ни отряза краката. Искахме днес да сме по-агресивни, да вкараме повече качество в завършващата фаза и изгрждането на атаките. По най-нелеп начин получихме гол след корнер. С оглед на всичко, психологически имахме някакъв проблем. Опитахме се второто полувреме, имахме положения. Този отбор го преследва и малшанс. Наистина съжалявам, за момчетата и публиката", сподели той след срещата.

"Би било нормално да има някаква промяна, иначе какво да следва? Възстановяваме се след този мач и подготовка за другия. Работи се, преценява се кои са свежи за мача в Кърджали и ще опитаме. Даваме докрай, няма да се отказваме", допълни Луканов.

След това бе запитан дали е говорил с ръководството на клуба по тази тема. 

"Не съм имал разговор, но цялата тази обстановка, най-вероятно ще я плати треньора. Победата има много майки, загубата има един баща"