Етър излиза срещу Славия в първи мач след завръщането си в елита. „Болярите“ са напълно готови за битката и амбицирани за първи точки в юбилейния за тях сезон. Мачът е в понеделник от 20:45 ч. на стадион „Ивайло“.

Старши треньорът Емануел Луканов анализира подготовката и сподели очакванията си за предстоящия мач.

„Подготовката до момента премина много добре, като за мен основният критерий е броят контузени. Ние нямаме нито един контузен футболист. Наказан е само Денислав Ангелов, всички останали играчи са на линия“, каза той за кадровите проблеми в тима.

„Ще бъде интересен мач срещу Славия, с добър ментален интензитет. Първи мач от две години за Етър в елита след две години пауза. Вечерен е, дано привлече повече публика на стадион „Ивайло“, защото очакваме горещата подкрепа от нашите фенове. Дано има ентусиазъм и той се задържи и в следващите мачове. Надявам се и отборът ни да се представи подобаващо!“, допълни треньорът.

„Напълно резонно е да вземем точки срещу Славия. Излизаме и играем здраво, ще играем като равен с равен. Не би трябвало да има някакви скрупули или притеснения и да даваме какъвто и да е респект към противника“, допълни Емануел Луканов.