Треньорът на Етър Емануел Луканов коментира загубата на своя отбор с 1:2 от Левски. Наставникът остана доволен от играта на своя тим, като сподели, че гледат да не повтарят грешките на други отбори.

"За нас беше полезен този мач. С Левски, Черно море, друг тип футболисти са. Наблягаме на защита – нормално е. Контролата беше много добра, по-доволен съм от тази с Черно море, най-вече като начин на игра", започна Луканов.

"Футболистите са изморени и има напрежение в такива мачове, но днес нямаше контузии, което говори добре за това, което сме свършили досега. Ние сме в процес на подобряване на състава. Ще има нови попълнения. Доволен съм, но мисля, че имаме много по-голям потенциал", добави той.

"Има две седмици до първия мач, смятам, че манталитетът ще се промени. Винаги казвам да се учим от грешките на друго. Дано не се повтори това със Спартак Варна. Всички, които влязоха, изпаднаха, освен Хебър. Тези футболисти, които останаха и които дойдоха, са на ниво efbet Лига. Дано преходът е по-лесен и по-плавен", завърши треньорът на Етър.